Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en alldeles vanlig morgon

 

 

 

det är en vanlig morgon

en alldeles vanlig morgon
men mitt hjärta är förändrat -

det har vuxit under natten
och du bor där nu

där bor fåglar, katter
där bor spindlar, ormar
där bor ingen verklighet

där bor du

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-26 07:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
What a difference a night makes...
2011-07-28

  Ingela Svenson VIP
sa vackert, det later som en ny förälskelse, men deet ár det troligen inte... fint
2011-07-26

    Kim Eva Pettersson
Vad händer om du skriver "Men där bor du"? Gillas annars!
2011-07-26

  Nanna X
det låter stort, vackert och samtidigt svårt.
2011-07-26

    lärjunge
Varmt. Mysigt.
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP