Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Norden blir sig aldrig riktigt likt igen....


"En klump i halsen !"

Man KAN dra parallellen : Olof Palme 1986 - Oslo/ Utöia 2011 . Nu VET vi HUR de har det i Ghaza, Libanon , Afghanistan ,Irak m fl länder.....

Terrorismen har nått till oss nu, därom råder ingen tvekan . Vi kommer inte längre att kunna se på våra medmänniskor med samma öppenhet som förr. Tyvärr. Misstänksamheten och misstron mot våra medmänniskor riskerar att öka
lavinartat . Händelserna i Norge ÄR ett HOT mot hela vår demokratiska livsåskådning.

Så ÄR det bara . Frågan är HUR vi ska bearbeta det..... Och VAD kommer säkerhetspolisen att göra ? Undertecknad kan INTE svara på det, kan NÅGON ?


------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 12:17



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ett BEKLÄMMANDE exempel är Svenskarnas Parti, ett HÖGERNATIONALISTISKT parti (med gamla rassar som medlemmar) , som haft en plats i skånekommunens Grästorps fullmäktige (numera inte längre pga att den valde inte bodde i kommunen) , det var så att Kf:s ordf blev fälld av JO för att han tog avstånd mor rasism ,vilket var ett angrepp på DEMOKRATIN, enl JO, "demokratin" i form av just Svenskarnas Parti som ju just vill AVSKAFFA demokratin ! DETTA står i fanskapens handlingsprogram ! Nog är delar av vårt land riktigt SJUKT, alltså !
2012-02-05

  Mats Henricson
Sedan kan man ju fråga sig hur en massmördare kan hålla på i EN HEL TIMME och skjuta på människor (67 avrättades på Utöia !) utan att den lokala polisen (som fanns på några minuters avstånd) reagerar ! Bara några minuter efter att denna avskyvärda människoslakt inletts så lyckades ju flera av de hotade kontakta polisen via sina mobiler ! Men den lokala polisen reagerade INTE alls ! Någon beväpning har de väl ?
Snacka om GRAVT TJÄNSTEFEL ! Några borde få ett kännbart straff för denna inkompetens !
2011-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Det där är en farlig lek, som Lundell sjöng.
Börjar man så där så löper man förr eller senare linan ut.
Men visst, en viss säkerhet måste man självklart ha.
AFA, t ex är livsfarliga.
Varför talar man aldrig om DET?
2011-07-26

  Mats Henricson
Dessa två grupper har ju, ofta, rent kriminella planer i sina agendor, så något ingrepp mot demokratin kan jag INTE se, polisen SKA ju ingripa mot kriminell planering !
2011-07-26

  Mats Henricson
OM jag vore säkerhetspolis så skulle jag dra åt ordentligt vad det beträffar både extremvänstern och extremhögern, där finns mycket att undersöka, in med dem på förhör ! Och lusläs deras program och vilka hemliga planer de smider !
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska