Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massmördaren


Massmördarens äng
i fager artrikedom
oslagen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-26 12:23



Bookmark and Share


  Nanna X
frågan är om den är oslagbar?
2011-08-02

  Pitbullpudelns kärna
Det var en kort och snygg dikt med betydelsefull och mångfaldig nyansrikedom!
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP