Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv

du kommer alltid vara den som finns framför sig själv som skrattar alltid vilsen och mottaglig. Utan att vädja elle rklaga, ditt liv som det är och går framåt då på en brokig väg. Man kommer aldrig ens halvägs innan när du tror du är nära så trillar du ner i en grop som visar sig vara en bergstopp. Men när du kollar ner är du omringad av lava, vilsen igen. Jag hoppas någon hjälper mig på vägen, eller kanske kan dela med sig av sina problem jag finns alltid där för den som behöver mig.




Fri vers av Sweetfox
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sweetfox
Sweetfox