Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varken du eller jag...

du andades
ett leende

jag fångade
vinden

i trädet såg
du evigheten

jag såg den
i vinden

i vattnet
speglades
mina tankar

i oceanen
färdades
din bild
av den
som aldrig
var jag

och i trummans
virrvel
slöt jag en cirkel

varken du
eller jag




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-26 22:11



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så underbart vackert.

Gillar mycket.
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington