Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför vill ingen leka

 

 

ingen vill mig väl
de vill bara störa och förstöra

rubba mina cirklar
avståndsförklara mig

varför vill ingen leka med mig
på mitt sätt utan bara på deras sätt

har de känt stålet i min själ?
och blivit rädda -

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-28 00:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stålande!!!;)
Mycket bra C!
2011-07-28

  Anya VIP
Så fint, så öppet och rakt, så originellt slut. gillar!
2011-07-28

  stella
Aha...det är därför. :)
2011-07-28

    ej medlem längre
känner igen . . .
2011-07-28

  Nanna X
jag vill leka med dig : )
2011-07-28

  Ingela Svenson VIP
ja det stålet, och den strålande glorian som ingen förmår beröra!
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP