Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där står de, de döda

 

 

 

Det är något bortom bergen.

Där står de, de döda,
rejält minimala,
uppradade och stolta.


De står där de står
för att någon sagt till dem.

Jag tar bergsvägen ner 
och lämnar misery
åt sitt eget sällskap.

 

Det är sådant man tror
att man bara läser om.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-28 07:31



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Hisnande! Bra! "Misery" ger mig andnöd, jag följer lättad med dig nedför vägen.
2011-07-28

  cilax VIP
å, vad bra. rejält minimala, underbart!
2011-07-28

    ej medlem längre
en så skön skrivning om de där borta, som kikar på oss och som vi kan hälsa på... och lämna... snyggt som tusan!
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP