Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att ha dem

 

 

 

De ropar efter vatten.
De vill ha mer av allt.

Jag har satt dem där
för att ha dem.

Nu ropar de efter vatten.

Och jag, som gav dem mitt liv,
ger dem mer.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-28 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP