Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när det känns


det känns som om det inte känns

det känns som om det inte känns

och när det känns som om det inte känns alls
det är då som det känns som mest
det är då det bränner till och inte av för stark mat
eller lek med tändstickor utan på det sättet som

inte känns alls


det är när skadan inte känns det är som allvarligast

när hugget inte ens blöder är det djupt som en grav


och jag fattar plötsligt varför man kan vilja skära sig med
ett rakblad eller slå sig själv i pannan med en hammare eller
flagellera sig med en ridpiska doppad i lim och krossat glas
eller klippa sig själv i ögat eller
eller

eller

för när det inte känns alls känns allt




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-28 10:13



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
du känns
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha