Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundratals känslor




Bara tårar kan brinna, och flöda långsamt blödande längst med knotiga kinder
Bara skratt kan kittla ledsna kanaler, och lysa upp ett helt ögonblick

Pianospel ljudar genom bakgårdar, över höstklädda ekar och når mitt fönster på glänt, smeker ett tomrum, och ler med brustna drömmar

Ingen mening att försöka tro, inget hopp om att minnas sann saknad
Men jag försöker, och ler
Det är mitt hopp om att överleva




Fri vers av Vingaravglas
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-28 14:24



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du berör
samtidigt skriver du upplevelsen i skönhet

det leendet
kan tända
vägar
2011-07-30

    Birgersdotter VIP
vackert och smärtsamt skrivet
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas