Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har ett rum

 

 

 

Jag har ett rum som är mitt
där jag får ha min värk ifred.

Jag vill värka här.
I nacke, ord och gärning.

Om det springer en räv över vägen
ser jag den inte;
jag har sett för många redan.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-28 21:55



Bookmark and Share


  ULJO
Du har en förmåga som inte många har att fängsla läsaren med dina ibland ovanliga texter.
2011-07-30

  Elaine.S VIP
Gillar känslan jag får när jag läser, värk kan vara så mycket, finnas i så mycket..Der här är helt enkelt en text som faller mig i smaken
2011-07-29

    ej medlem längre
Annorlunda , men bra !
2011-07-29

  Larz Gustafsson VIP
"In my room" (Beach Boys)
2011-07-29

    ej medlem längre
Jag läser in både frustration och tristess i texten...
Men du vet ju hur jag läser haha
Gillas!!
2011-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Många har hela rävfarmar bakom öronen.
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP