Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära hem

Min själ svävar över taken.
Löses upp i en mörk sky.
Äter kraft ur himlen.
Kräver musiken från molnen där natten möter solen.
Tonerna ger näring åt mitt hungrande hjärta.
Insvept i en fjärran syn
låter jag dem leda mig
hem
där jag aldrig förut vilat.
Farligt nära nu.
Farligt nära.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-28 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP