Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghet

Jag känner hemligheten nu.
Inga frågor finns mer.
Utan fruktan.
Fullständigt trygg.
Jag välkomnar dig,
bli ett med mig.
Ur intet föds du.
Till intet dör du.
Likt ett offer livet förärat tiden.
Låt mig leva fullt ut.
Känna dig till livets slut.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-28 22:07



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Som en andlig trygghet..
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP