Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan bränner.
Längtan skaver.
Äter dig sakta inifrån.
Kvar blir enbart smärta.
Ett värkande tomt hål i ditt bröst.
Likt ett öppet sår som aldrig läker.

Längtan pulserar.
Längtan kallar.
En oupphörlig påminnelse om det onåbara.
En aldrig falnande glöd som lönlöst föder hoppets eld.
Outtröttligt.
Gång på gång.
Det enda som får ditt hjärta att leva.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-28 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP