Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min son, the coolest one.


The coolest kid in town..


Du är som en virvelvind,
man blir yr av bara farten.

Du har en charm,
som får alla att falla.

Din intensiva blick,
som bara slukar in allt runtom.

Ditt underbara sätt att mima mitt ansiktsutryck,
när jag är arg,
får mig att storkna av skratt.

En personlighet så stark,
en vilja utan dess like.

En fröjd för ögat,
att se hur nyfiket du ser på världen runtom.

En dag kommer du bli något stort!




Fri vers av Veronica Eriksson Blok
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-01-03 22:48



Bookmark and Share


  Annelie E.B
bra skrivet! anar att det handlar om matthew. coolt!
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok