en.wikipedia.org/wiki/Clerihew för detaljer.
Sök fler texter taggade med "Clerihew"

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clerihew - rimmad biografisk, komisk vimsig fyrrading
Se en.wikipedia.org/wiki/Clerihew för detaljer.
Sök fler texter taggade med "Clerihew"

 




Johan August Strindberg (Clerihew)

 

 

Johan August Strindberg
En av de stora, vår multikonstnär

Skriva, måla och understundom bli kär
Utan honom vår kultur skulle sakna färg




Bunden vers av Gunnar Ideström
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-29 17:25



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tyvärr är utrymmet i ingressen begränsat, och den andra länken blev ej klickbar.

Texter taggade med Clerihew finns på adressen
http://www.poeter.se/tagView.php?tagId=23650

2011-07-30

  L Patrik W Johansson VIP
"Skriver sedan som Strindberg,
fast i ett raseri
han hade fog för det,
men det defekerar tyvärr de flesta idag i."

som jag skrev 2008 om Augustpriset
och om vilka som numer fick det

har nationalupplaga av 14 volymer att läsa ikapp av honom, innan har jag läst ett par enstaka, Påsk är en favorit

Be well,
LPWJ
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström