Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

böjas i tid



det verkar vara svårt att fortsätta ljuga
nu när jordgubbarna försvunnit ur vår åsyn,
fälten randas av gul halm som någon snart tar bort

röda kräfttid är här, spelar oss spratt
jag suger

och blå små piller svävar bort på rosa moln
jag suger

det sista ur kroppen, som doktorn säger
värre än vad det är



det verkar vara svårt att se bortom lögnen
när molnen skapar vackra syner över himmelen
gråbo blommat ut och snart dör bort

röda höst kom i tid, för mitt liv
jag flämtar

och äppelcidern sprider sin sursötma
jag flämtar

för att allt ska böjas om, som doktorn säger


allt,

skall böjas om











Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-29 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP