Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där skönheten bor

Skönheten bor i ögats innersta vrå
den dröms i hjärnans labyrinter
kan bara sökas
i det älskandets tanke
okänt för alla andra.

Kärleken till dig
den bor i mig
och framkallas
bara av mina drömmar.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-29 19:43



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Så lugnt , fint och harmoniskt.
2011-07-31

  Gisela Nordell
fin och mjukt
landar den i mitt inre
2011-07-31

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP