Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"QUISLINGAR"

- alfabetspoem om religiösa förrädare

Avskyvärda
budord
citeras

Driver
extremisterna
framåt

Genom
hätska
ideologier

Jesu
kärlek
lamslås

Måttfullheten
negligeras
oroväckande

Påveliknande
"Quislingar"
radikaliserar
Sanningen

Terrorister
utvecklar
vansinnet

Xenofober
ytterlighetsmänniskor
"zombies"

Åter
äventyras
överlevnaden




Bunden vers av Jonas Hellström
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-30 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström