Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början till något nytt är sällan gratis..

 

 

Patetiska djävla svin till karlar,

skrek hon och dängde igen dörren,

medans maskarna började sin 

vandring ut ur hennes kropp, en efter en.

 

~ De hade livnärt sig

på hennes sorg så länge ~

 

Hon rusade fram, svor och gormade!

Alla åren hon lagt på

dessa svaga, varelser!

Tårarna sprutade ur ögonen

medan hon sprang sönder sig själv!

 

Hon orkar inte mer!

Vill bara bort!

Maläten, maskäten,

förstörd ända ner till fittan.

 

Hon var alltför stolt

för att erkänna för mannen

att han hade rätt,

felet var och är de facto hennes.

 

 ~ Alla år med dramatisk egoism

som hon framburit som ett offer

hade tillslut avslöjats ~

 

Han hade sänkt henne,

drivit ut sanningen

och bett henne lämna.

 

Hon låg där nu, i skogen,

sönderriven och förtvivlad,

kreverandes, att även

maskarna lämnade hennes

utnyttjade kropp.... 

 

 

~ Början till något nytt är sällan gratis

och hennes pris var livet,

det enda hon kände till...  ~


 




Fri vers av queenia
Läst 329 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-07-30 04:57



Bookmark and Share


  Anira
snabbt ...hårt lysande ...så dånar dina ord genom min kropp och själ.....du är lysande naken och stark...innerligheten ...närheten..sanningen i dina ord ...väcker mycket ....många tankar .....livet det hårda.....det som levts....ingen död dansares ord förmedlar DU i dina texter

Tackar här för alla dina texter jagläst i dag och berörts djupt av


Tack ♥
2011-08-20

  Niclas Petersson VIP
Oj! Slår lika hårt som ett knytnäveslag i solar plexus. Naket, hårt och ärligt.
Gillar. Mycket.
2011-07-30

  Anna*
Grymt, starkt och skickligt skriven!
2011-07-30

  Teresia Ridell
Ibland åt helsicke för dyrt att bryta upp o börja om..men oxå helt jäkla nödvändigt !
Text som fångar o berör..långt mer än på ytan.. Livet som insats..ja..det är det vi har..
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia