Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar vid cykeltur runt sjön




Kärleksglöden

Vår gamla kärlek kan liknas vid en skogsbrand

Först flammade den våldsamt

obevekligt förtärde den allt som stod i dess väg

Sedan dämpades den och syntes vara släckt

Men glöden levde kvar under ytan

och plötsligt slog elden upp på nytt

flammorna reste lika högt mot himlen

som de nånsin gjort förut.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-30 13:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag tycker texten bör läsas som brandfackla
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP