Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varde ljus...


Kom (2011)


Ta mig
omfamna mig
beskär mig
ta bort det skadade

ympa in din kärlek
låt mig för alltid
vara i ditt ljus

se min grönska
mina blommande kvistar
känn lukten av
min doft i kvällen

ty i vinden så
färdas jag mot dig
jag är lycklig nu
när min själ är
bevattnad utav dig...




Fri vers av Järnkatten
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-30 14:09



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Ljuvligt vackert formar du en kärlekssaga i ett vackert poem ...
2011-12-15

    maija tuori
Mycket vacker ! ;)
2011-10-16

  Yvonne Eriksdotter
så fullkomligt.....ljuvligt....!
2011-08-03

    ej medlem längre
Det här var fint det :) Tycker verkligen om bilderna, de doftar ..
2011-07-30

    Yarissa
vacker text-
Önskar dig allt gott!
2011-07-30

  Linda CH VIP
Ljuvligt vacker kärleksdikt!
2011-07-30

    Birgersdotter VIP
Så vacker text!!!!!!
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten