Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frö av gränser

 

tack du klarögda, rena

som smekte

min nytvättade hudlöshet

  

sådde frö av gränser

- för smärtan




Fri vers av sol
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-01-04 07:06



Bookmark and Share


  Liv Sol
Så otroligt vackert.
2006-01-07

  Ord
Mycket vacker !

Får känslan av välmenande kravlös kroppskontakt..
..beröring i syfte att trösta och hela..

..som når sitt mål i hjärnan och själen
och skänker ro..

Tack sol !

/ Crister
2006-01-04

  Markattan
Några få rader som säger så mycket. Vackert är det.
"Sådde frö av gränser - för smärtan", vem vill inte bli berörd så?
2006-01-04

    Bodil Sandberg
Det lustiga är att jag drömde just om att bada inatt...var tillbaka på min gamla arbetsplats(Sannerudshemmet) och där skulle flera äldre damer badas...tänk så man kan drömma...hur går det egentligen till...när tankarna framställs där i skallen?Dina ord fick mig att fundera...
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol