Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förledd av drömmen

vad ville kudden
när kinden
nuddade min hud

berätta sagor

om drömmar
aldrig sanna

bara sedda
vilade i örngott

förvillade i banor
jag aldrig rört
förut

jag trampar oro
jag leder ord

och drömmen
är min drömstav

förledd
betrodd
och bevandrat
oanat vis




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-31 22:27



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Ja, drömmar blir många gånger bara en saga.
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington