Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLIKT-DIKT

Livet är verkligen inte en lek.
Här finns det inget utrymme för svek.

Om man är stadgad eller rentav gift -
ja, då får man kontrollera sin drift.

Man får betala varenda räkning
för att slippa inkasso och vräkning.

och självklart passa bestämda tider;
inte bara komma sent omsider.

När man är död vill man slippa gravtal
typ: - Den där mannen höll inga avtal!




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 11:34



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En korrekt och lite roande beskrivning av avtalet och dess konsekvenser...
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström