Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAKEN-CHOCK

Någon visar lite för mycket hud
exakt så som det har skapats av Gud.

Kvällstidningsjournalisten är vaken -
börjar fundera på ordet NAKEN.

De som gör löpsedlarna tycker dock,
att man ska förlänga med ordet CHOCK.

Visst är det så att folket som svälter
saknar det som gör att kiosken välter.

I stället tar man nåt som inget var
och säljer några extra exemplar.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 12:47



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Helläckert ! Du får fram massmedias allra sliskigaste och mest motbjudande aktiviteter, på ett rakt och ärligt sätt !
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström