Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina poetiska, patetiska nycklar


jag har tömt ut mina poetiska nycklar på golvet
och jag minns alla lås jag dyrkat

upp

men här finns inget ax som passar

vid avgrunden fylls jag av äckel och avsmak
det kommer att ta tid innan
om ens någonsin
jag i ord ska beskriva
en äng i dimma
en känsla
en dag

jag har tömt ut mig
allvaret gick över mitt golv med skarpladdat automatgevär
och där ligger mina patetiska nycklar
obrukbara
  
 

  







Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 364 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-01 16:48



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Känslor kan aldrig få anses vara patetiska.
En mycket bra dikt där du lyckats fånga en känsla, i mitt tycke, också väldigt aktuell.
2011-08-13

    Tea Alex
allvaret gick över mitt golv med skarpladdat automatgevär
och där ligger mina patetiska nycklar
obrukbara



Starka rader!
2011-08-02

  Ingela Svenson VIP
men å nej, du är fenomenal på att fånga sannignar!
2011-08-01

    ej medlem längre
känner igen . . .
2011-08-01

  Eva Langrath VIP
Stark igenkännande känsla, när alla ord runnit bort över golven.
2011-08-01

  Rosen VIP
denna känsla du beskriver här känns alltför väl igen
väl tolkat!!
gillas!
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger