Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt jag skrev nångång i vintras.


Tyngre mark

Marken jag trampar på blir tyngre under mina fötter. Den pressar sig mot mig och jag håller motvilligt tillbaka. Jag vill ut men lagarna om grund håller mig kvar, grund. Jag vill ha grogrund att växa på, att så min tankar i dess jord. Låta dem växa sig större än livet och pollinera evigheten. Göra tinktur på dess helande blad. Göra livet dödligt, men oändligt stort.




Fri vers av Saru
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saru
Saru