Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En statusuppdatering från 7 November 2009


Änglar av snö faller över Hamburg

Hamburg är kallt och mörkret faller över stan,
jag lyssnar på änglar av snö från norden.
Tunnelbanan är ett mindfuck som är värre än Stockholms,
vill känna de tunga takterna från den tyska underjorden.




Bunden vers (Rim) av Saru
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-07 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saru
Saru