Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Expressionism född efter det första solljuset jag såg efter två dygn på Sisters Academy.


Det vidunderliga

Det vidunderliga och det avsaknade
Finns här bredvid dig nu.
Om det inte vore för universumet inom dig
som du kastat ut som ett fångstnät över gatan,
hade vi aldrig känt varandra.

Aldrig riktigt träffats.

Inga ögon under solen,
Inga ord laddade med patroner.

Vi finns knappt för oss själva,
så hur ska vi kunna fylla varandra
utan att saknaden tar över,
avsaknaden av det vidunderliga.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Saru
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-06 01:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skapelsens
Urkraft
Skälver i denna
Härliga Dikt!
:)
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Saru
Saru