Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tunn dikt om en djup saknad Tillägnad Örjan Svedberg. Mentor, Vän, Aktivist, Författare, Inspiratör och Livsnjutare


Bortom Ludvikajord och Malmöhav

Jag stannar min cykel och ser på månskäran.
Det är svårt att inse och förstå,
att du aldrig mer kommer att få uppleva Köpenhamns smuts,
eller lilla Ludvikas stillhet igen.

Aldrig igen höra ljudet av fåglar eller fester,
inte känna din hand om ett dörrhandtag,
eller din fot falla hårt mot asfalt.

Du saknas.
Men dina ord Örjan,
dom är eviga.
Och de stärker oss i mörka skymningar,
när vår glöd falnar.




Fri vers (Fri form) av Saru
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-09 16:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Känslofylld
Ömsint
Berörande
Skirt snidad Dikt..
Tack.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Saru
Saru