Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

demensdimman

minns alltmer sällan om jag lagt socker i kaffet
idag var bankomatkoden - borta
i morgon: vilse mellan väggarna

jag erkänner; jag fruktar
att jag kommer att försvinna i demensdimman

men vilka är alternativen?

att förlora synen
att förlora hörseln
att förlora förmågan att förflytta sig
att bli beroende av matning
att bli beroende av blöjor
att bli beroende av nattning

att förstå allt
att inte kunna göra någonting

eller

att inte finnas alls




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-01 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP