Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack NannaX för titeln!




mountain language

 

 

ovanpå tystnaden som visar på
tomheten som finns i varje språk

hundratusentals berg som aldrig är stilla
som lever för det här

som lägger horisonten parallellt med linjalen
och sedan aldrig sjunger mer

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-02 08:15



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Hur bra som helst igen!!
2011-08-02

  anits VIP
Så vackert och mycket berörande
2011-08-02

  Nanna X
titeln blev jättebra ; )
2011-08-02

  Ingela Svenson VIP
så vackert, linjalen för horionten, längs med bergen.sen ligger de stilla
2011-08-02

  Nanna X
klangfullt, musikaliskt, riktigt vackert. "Mountain Language".
2011-08-02

  cilax VIP
å, vad sorgesamt vackert
2011-08-02

  Larz Gustafsson VIP
"The Angry Hills", som Iggy Pop sjöng om på den mycket underskattade plattan "Zombie Birdhouse".

Det heter i Bibeln att bergen ska sänkas och dalarna höjas.
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP