Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fråga

Är det okej att hoppas på mirakel,
när man vet att de inte finns?




Fri vers av FrökenABC
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-03 12:53



Bookmark and Share


    AA VIP
Det är ok. Hoppet om mirakel är det sista att ge upp.....
2011-09-03

  ~Leonardo~
Dom finns.....fast det tar tid för dom att ta fast form. dom måste materialiseras först ur ens tankar och fantasier.....
2011-08-17

  aol
det är okej, för dom finns
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC