Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som sommaren alltid skulle vara

barfota i gräset
pepparkaksbrun

kan inte få nog
sol och salta bad
mer mer
ge mig

fjärilar som flyger och grodor som hoppar

smultron att trä på strån
vill ha mer




Fri vers av Havsjungfrun
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-03 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun