Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOVE LIGHT /KÄRLEKENS LJUS


Love light inside me
is coming thru my hart

my eyes are looking for you
and I now I am fall in love
with you

my thought is always in my
mind, you make me feel the
love inside me in me growing

I am happy now I feel soft and
warm inside my hart and soul
when you take my hand in my




KÄRLEKENS LJUS

kärlekens ljus inom mig
kommer in i mitt hjärta

mina ögon tittar på dig
och jag vet att jag är
blivit kär i dig¨

mina tankar är alltid i mina
sinnen, du får mig att känna
att kärleken växer inom mig

jag är lycklig nu och känner mig
mjuk och varm när du tar min hand
i din




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 486 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-03 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen