Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tusentals mil bort

vi grälade
försvarade oss
ord mot ord

du kom hit
gick emot mig
höll mig nära tills tystnaden tog över
och bara fina ord och förlåt fanns kvar

två kroppar förenade
vi två som en
sen föll vi ner i sömn

du låg här bredvid mig
7 dagar sen sist
solen kastade ljusstrimmor på din nakna rygg
ditt morgonruffs och dina ögon som i morgonens ljus ändrar färg
pussar mig på pannan när du väcker mig
"godmorgon min kära"
du ler

Nu
är du flera tusentals mil bort
och det dröjer innan jag får se dig igen
se dig le
ha dig nära
så nära som ingen annan får komma

men jag väntar här
bara på dig

(din tills jag slutar känna något.)




Fri vers av TTova
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-04 21:41



Bookmark and Share


  Noomi Henning
så vackert skrivet <3
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

TTova
TTova