Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.sarasrum.dinstudio.se


Slocknande Lampor


Med avskedet
tystnar så orden
som slocknande lampor
i kvällnings dimljus

endast den ljudlösa skriften
orden som skrivits med
kärlek och med gråt
ekar kvar med tonlös stämma

som en evig kärleksförklaring
en blinkande stjärna i natten
som lyser allt svagare
när morgonen stilla gryr

inte helt utan smärta
tar orden nu farväl
seglelflyger stilla mot
horisonten på vingar
skira som fjärilens







Fri vers av SeXara
Läst 516 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-04 22:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du berör med dina ord
2011-08-26

  mikael ejdemyr VIP
förförisk som alltid
2011-08-06

  L Patrik W Johansson VIP
underskattade människor eller texter
blir alltid uppskattade med tiden

där fick du en färsk aforism

Be well,
LPWJ
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara