Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dresden med ofrivilligt rim

bollarna i luften
känns mer som projektiler

och jag duckar

fast den värsta

bomben
finns inuti


klipper av trådar
febrilt

röd eller blå
klipper båda två

med en tablett

eller två

den mullrar ändå




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-05 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl