Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugn (2011)


Vad krävs egentligen
för att lugnet ska lägra sig i ro
en vinflaska eller kanske annat
eller bara en fast tro

vad gör ni alla själar där ute
hur formar ni er dag
jag har har lärt mig så här mycket
att sann frihet leder till behag




Bunden vers (Rim) av Järnkatten
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-05 22:42



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Fina tankar om att hitta lugnet i tillvaron ...
2011-08-06

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet!
Ja alla hittar
vi egna
vägar!
2011-08-06

    Max Poisé
Rätt och riktigt!
Snyggt hörru du!
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten