Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självcentrerad

 

 

 

kan någon fotografera mig -

utsikten ska vara i bakgrunden
solen ska vara i mellanrummet

jag själv; centrerad

 

jag undrar om jag vet
att det är lördag idag

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-06 15:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Gillar den här
2011-08-07

  Ingela Svenson VIP
Sådan är självcentreringen, ja!
2011-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Kul ordlek där.
2011-08-06

    ej medlem längre
och den här är skriven av
han, du vet? inte
så mycket för innehållet utan för sättet den
är skriven på tror jag
det... :-)
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP