Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

I maktlöshetens land
är rädslan kung.
Förlamar med sin närvaro,
alla fria själars vilja.

Förvandlar hopp till hopplöshet,
mening till meningslöshet,
kärlek till hat,
och liv till död.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-06 22:27



Bookmark and Share


  walborg
Sant. Rädslan får inte ta överhanden.
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP