Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttersta räddningen

Den är som en lockelse.
Som ett rop som kallar.
Den erbjuder befrielse.
Frid.
Evig frid.
När allt annat fallerar
finns den kvar.
Som en gåva -
med ett alltför högt pris.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2011-08-06 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP