Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp

Fråga mig inte vad jag vill, det jag vill är ouppnåeligt.
Fråga mig inte hur jag mår, du skulle inte förstå.
Försök inte att trösta mig, det finns ingen tröst.
Försök inte att inge hopp, hopp är till för de som drömmer.
Försök inte tillfredsställa mig, min hunger är omättlig.

Längtan är outhärdlig och odefinierbar.
Smärtsamt närvarande i varje ögonblick.
Varje andetag är en möda och varje tanke blir till ett hot.
Att bara finnas till blir en kamp - en kamp jag sakta förlorar.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2011-08-06 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP