Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet med en annan värld

Du lever i en annan värld än jag,
ändå slutar jag aldrig hoppas.
Hoppas att, en dag, våra världar
skall mötas.
Kan du förstå mig?
Kan du se vad jag är?
Finns det någonting i mig,
som kan tala till dig?
Tala ditt språk.

Jag ser lidelse i din blick.
Känner varje vibration av ditt väsen.
Så nära och ändå så långt bort.
Om jag bara kunde nå dig.
Om jag bara fick en andra chans.

Vad är det hos dig som väcker mitt begär?
Hur kan du nå rakt in i mitt hjärta
utan att komma mig nära?
Du får mig att uppleva en dimension
jag inte trodde fanns.

Smärtan i insikten är total.
Du kan aldrig bli min.
Min längtan förblir en illusion.
En fåfäng dröm som dröjer sig kvar.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-06 22:37



Bookmark and Share


    AA VIP
Mycket bra skriftat. Längtan kan sammanfattas i dina ord "så nära men ändå så långt borta". Igenkännande.
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP