Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga liv

Trasiga liv.
Tiden är full i trasiga liv.
Spruckna själar som svävar mitt emellan.
Förfelade.
Förvisade.
En återvändsgränd.

*

Trasighet synliggör helhet.
Varför hyckla.
Dessa djupa lidanden öppnar vägen till er lycka.
Njut.
När sanningen når er finns ingen tröst.
Ni skall också lida.
Ett liv utan kval är inget liv.
Ur havets skönhet stiger döden fram.
Omfamna den och livet är ditt.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-06 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP