Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalyptisk söndag

Regnet öser ned

Nedstämd

Stämd gitarr

Gitarrljud ekar mot väggarna

Väggarna kryper sig närmare

Närmare hjärtat nu

Nu kommer hösten inom kort

Kort är sommarens liv

Liv gror alltid under marken

Marken ägs av dem som bestämmer

Bestämmer vi att jorden ska gå under

Under marken finns då inget liv kvar

Kvar finns inte heller regnet

Regnet som öser ned




Fri vers av micke ahlborg
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-07 13:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
We ain´t seen nothing yet...
2011-08-07

  stenen/ Yv Ericsson
bra känsla. tack.
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg