Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov liv sov

 

vågar inte titta

 

du sover

 

 

jag lyssnar 

 

 

 

på ditt album 

 

av is

 

som bara spelas en gång

 

ett liv

 

 

utan is

 

inget vatten

 

 

 

inget vatten

 

ingen blomma

 

i ditt hår

 

 

 

du är min musik 

 

 

våra repor tillsammans

 

brusar upp 

 

hjärtat

 




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 318 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-07 17:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
påminner mig om hur det var att lyssna på stenkakor, på vevgrammofon - finstämt som bara den, mitt i eller bakom alla klurigheter är du verkligen en lyriker
2011-08-21

  Ninananonia VIP
Berörande vackert detta liv som sover...
2011-08-09

  träsnidaren
Något i detta tilltalade mig.

Spännande!
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist