Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;)..


Myrmannen (2011)


Han var en man av naturen
tyckte mycket om att bli buren
av myror en arme han skapade
alla stod bara och gapade
när myrorna bar honom på turen




Bunden vers (Limerick) av Järnkatten
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-07 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul!
Jag får Gulliver-liknande bilder
för mitt inre öga
2011-08-16

    Birgersdotter VIP
Rolig text
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten