Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget jag rår på (2011)


Jag har börjat tvivla
på min brist på tro
djupt inne i mitt hjärta
har något nytt börjat bygga bo

kan inte påstå att jag förstår
det som pågår i mitt bröst
men låter jag mig bara färdas
så kommer det att ge mig tröst

så varför är jag då så låst
att själva gåvan känns så svår
vet att det är kärlek som kallar
men kanske mer än jag förmår..




Bunden vers (Rim) av Järnkatten
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-07 20:10



Bookmark and Share


  Anira
Fint♥ Att följa sitt flöde och hålla hjärtat öppet ...det är stort....

Frön som växer behöver näring...kärlek...
2011-08-07

    Yarissa
Fin text!
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten